BATMAN / MERKEZ - Kösetarla Ortaokulu

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ ve  MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA PROĞRAMI OKULUMUZDA TÖRENLE KUTLANDI.OKUL MÜDÜRÜ İDRİS GÜNDÜZ HAZIRLADIKLARI PROĞRAMDAN DOLAYI ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR ETTİ.

Mrt

OKULUMUZDA RAMAZAN SEVİNCİ DUVAR GAZETESİNE YANSIDI.

Şbt

BATMAN İL DÜZEYİNDE DÜZENLENEN OKULLAR ARASI ATLETİZM MÜSABAKALARINDA OKULUMUZ KÖSETARLA YILDIZ ERKEK TAKIMI İKİNCİLİK KUPASI KAZANMIŞTIR. BAŞARILI ÖĞRENCİLERİMİZN FERDİ DERECELERİ ŞU ŞEKİLDEDİR: ATLETİZM YILDIZ ERKEKLER ‘CİRİT ATMA’ DALINDA İBRAHİM EKİN 1. LİK MADALYASI ALMIŞTIR. ATLETİZM KÜÇÜK ERKEKELER ‘FIRLATMA TOPU’ DALINDA ENES TÜZÜN 1. LİK MADALYASI ALMIŞTIR. ATLETİZM KÜÇÜK KIZLAR ‘YÜKSEK ATLAMA’ DALINDA SEMA DEMİR 2. LİK MADALYASI ALMIŞTIR. ATLETİZM YILDIZ ERKEKLER ‘YÜKSEK ATLAMA’ DALINDA SERHAT DEMİR 2. LİK MADALYASI ALMIŞTIR. ATLETİZM YILDIZ ERKEKELR ‘100 METRE ENGELLİ KOŞU’ DALINDA MİRAÇ ÇELİKER 4. LÜK MADALYASI ALMIŞTIR. ATLETİZM YILDIZ ERKEKELR ‘GÜLLE ATMA’ DALINDA MUSTAFA EKİN 4. LÜK MADALYASI ALMIŞTIR. YILDIZ ERKEK TAKIMIMIZ BAYRAK KOŞUSU’NDA 1. OLMUŞTUR.

Şbt

BATMAN İL DÜZEYİNDE DÜZENLENEN OKULLAR ARASI ORYANTRİNG MÜSABAKALINDA KÖSETARLA YILDIZ KIZ TAKIMIMIZ 2.LİK KUPASI KAZANMIŞTIR, KÜÇÜK ERKEK TAKIMIMIZ 2.LİK KUPASI KAZANMIŞTIR, YILDIZ ERKEK TAKIMIMIZ 4. LÜK KUPASI KAZANMIŞTIR.

Şbt

BATMAN MEM ARGE BİRİMİ TARAFINDAN OKULUMUZDA TÜBİTAK 2204 B PROJE BAŞVURU TANITIM SUNUMU YAPILDI

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının I.Dönemi sona ermesiyle öğrencilere karneleri dağıtıldı. Karnelerin ardından yapılan törende başarılı öğrencilerin Takdir-Teşekkür  belgeleri verildi.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Kas

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Atatürk'ün ölümünün 85.yılı törenle anıldı.

Kas

ÇEDES projesi kapsamında temizlik değerini işledik.Proje kapsamında öğrencilerimizle köyümüzün sokaklarını temizledik.

Kas

CUMHURİYETİN 100.yılını 29 ekimde coşkuyla kutladık.

Ekm

Cumhuriyetin 100. yıl etkinlikleri kapsamında okulumuzda sınıflar arası voleybol karşılaşması yapıldı.

Ekm

Okul Taşıma servislerimiz denetlendi.Jandarma trafik tarafından denetlenen taşımalarımızda bir olumsuzluk görülmedi.Okul Müdürü İdris GÜNDÜZ jandarma personeline teşekkür etti.

Ekm

Okulumuzda deprem anında personel tahliyesi tatbikatı yapıldı.