BATMAN / MERKEZ - Kösetarla Ortaokulu

Okulunuzu tercih edecem.Bilgi verebilir misiniz.

Okulumuz merkeze bağlı merkezden 7 km uzaklıkta köy okuludur. Beşiri yolu üzerindedir. Anayol ile köy arası 600 metrelik bir mesafededir. Okulun kapısına kadar yol asfalttır. Ulaşım öğretmenler kendi araçlarıyla yapmakta ve ulaşım noktasında herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Arabası olmayan arkadaşlar bir miktar yakıt ücretiyle arabası olan arkadaşlarla ulaşım sağlamaktadır.Köy yoluna kadar dolmuşlar ve otobüsler gelmektedir. Okul ilkokul ve ortaokul aynı binayı kullanmaktadır. İkili eğitim yapılıyor. Sabah ortaokul 06.50 -12.30 öğleden sonra ilkokul 12.40 - 17.30 arası eğitim yapılmaktadır. Sobalıdır. Anasınıfı binası ayrıdır. Her sınıftan birer şubemiz mevcuttur. Sınıflardaki öğrenci sayıları 12 ile 18 arasıdır. Karşı mezramızdan servisle taşımalı gelen öğrencilerimiz var. Her branştan birer normumuz vardır. Tercih edecek kişi norm fazlası duruma düşmez. Okulda 15 yıldır çalışan biri olarak gönül rahatlığıyla tercih verebilirsiniz.Cihan CAN (Müdür Yardımcısı)